top of page

Ouder en Kind

Wil jij meer contact maken met je kind? Wil je de band met je kind verbeteren? Of wil je je kind goed kunnen ondersteunen met ontspannen? Massage en meditatie zijn goed voor het contact met je kind. En het mooie is: het ontspant je kind, én het ontspant jou ook. 

Wat gaan we doen:

Tijdens de ouder-kind lessen werk je samen met je kind. Dit blijkt vaak een bijzondere ervaring voor beiden te zijn. De ouder-kind lessen vinden in kleine groepjes plaats (4x ouder-kind) of kunnen individueel worden gepland. Er zijn zowel losse lessen als een serie van 4 lessen.

Massage

Het is heel belangrijk je kind lekker vaak aan te raken. Te knuffelen. En te masseren. Kinderen vinden dat echt heerlijk Behalve echt masseren kun je ook gebruik maken van aanraken bij het contact maken met je kind als er wat aan de hand is. Dan kan het helpen om eerst lichamelijk contact te maken. Even te strelen. Of even de schouders zachtjes masseren. Zonder iets te zeggen. Dan bedaart het kind en kan het zijn dat het kind zelf begint te praten over wat hem of haar dwars zit.

 

De lessen zijn opgebouwd uit 5 stappen. 

Stretchen - visualisatie -  positieve gedachten(wens) - voelen/kindermassage -spel 

Meditatie

Naast dat het heel leuk is samen te mediteren, leer je hoe het mogelijk is om los te komen van bepaalde patronen of gewoonten. Je leert elkaar te vertrouwen op een ontspannen en speelse manier. Het is tevens een veilige manier om de emotionele en fysieke band te versterken. In de les is de aandacht volledig op elkaar gericht en op de eigen innerlijke en lichamelijke rust. Op deze manier voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en zelfvertrouwen. Door aandachtig samen te zijn, werk je aan een positieve vertrouwensband met je kind.
 

De lessen zijn opgebouwd uit 5 stappen. 
Voetmassage - Ademhalingsoefening - vertelsteen- (ervaringen thema) -  meditatie - spel 

Investering:

Privé-les ouder en kind           € 82,50

Groepsles ouder en kind los   € 20

Wonen jullie buiten Amsterdam (10 km) dan komen er nog

reiskosten bij.

De ouder en kind lessen duren 1 uur. 

Locatie

De ouder-kind lessen vinden plaats bij jou thuis

of in de tuin/balkon.

Ik wil dat samen met mijn kind!

Ouder en Kind
bottom of page